Pondělí, 25.10.2021 |
polévka
|
Skotská s hráškem (1,9)
|
stand1
|
Smažený máslový mletý řízek s Mozarellou, bramborová kaše, ozdoba (1,3,7) |
stand2
|
Pečené kuře po orientálsku, dušená rýže (1,7) |
veget |
Krupicová kaše sypaná skořicovým cukrem (1,7) |
fitness |
Penne pomodoro s kuřecím masem (s protlakem), sypané sýrem (1,7) |
minutka |
Vepřové žebírko na roštu, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
|
Úterý, 26.10.2021
|
polévka
|
Brokolicová (1,7,9) |
stand1
|
Vepř. pečeně hamburská, houskový knedlík (1,7,9,10) |
stand2
|
Čevabčiči s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka, lutěnice, ozdoba (1,3,7) |
veget |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7) |
fitness |
Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou (3,9) |
minutka |
Smažená drůbeží játra, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7) |
Středa, 27.10.2021
|
polévka
|
Hrachová (1,7) |
stand1
|
Pečená krkovička, dušené červené zelí s jablky, houskový knedlík (1) |
stand2
|
Grilované kuřecí stehno s meruňkovou marinádou, dušená rýže (1,7) |
veget
|
Těstoviny s dýňovou omáčkou, sypané sýrem a ořechy (1,7,8) |
fitness |
Kuřecí prsíčka s omáčkou z Nivy, těstoviny (1,7) |
minutka |
Pečený pstruh na kmíně, vařený brambor, obloha (1,4) |
Čtvrtek, 28.10.2021 - STÁTNÍ SVÁTEK |
polévka
|
Dýňová |
stand1
|
Vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík |
stand2
|
Švej – či- žou z kuřecího masa, dušená rýže
|
veget |
|
fitness |
|
minutka |
|
Pátek, 29.10.2021 |
polévka
|
Kulajda (se žampiony) (1,3,7) |
stand1
|
Smažený kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše, ozdoba (1,3,7) |
stand2
|
Vepřový guláš s jablky na víně, houskový knedlík (1,7,9) |
veget |
|
fitness |
Špagety s pestem z rajčat a kuřecím masem, sypané sýrem (1,7) |
minutka |
|
Sobota, 30.10.2021 |
polévka |
Hovězí s těstovinou (1) |
stand1 |
Vepřový guláš s cibulí, houskový knedlík (1) |
stand2 |
Kuřecí prsíčka na kari, rýže dušená, ozdoba (1,7) |
Neděle, 31.10.2021 |
polévka |
Pórková s bramborem (1,9) |
stand1 |
Kuře pečené na česneku, dušená rýže, ozdoba (1) |
stand2 |
Rybí filé po provensálsku, vařený brambor, ozdoba (1,4) |
Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.
Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.