Pondělí, 15.02.2021 |
polévka
|
Hovězí s těstovinou (1,9)
|
stand1
|
Vepřová pečeně, fazolové lusky na slanině, vařený brambor (1) |
stand2
|
Čevabčiči s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka, lutěnice, (1,3,7,10) |
veget |
Italská pohanka (se zeleninou, rajčaty a česnekem), bezl.d |
fitness |
Kuřecí kung pao, dušená rýže, ozdoba bezl. |
minutka |
Vepřové žebírko na roštu, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
|
Úterý, 16.02.2021
|
polévka
|
Hrachová (1,7,9) |
stand1
|
Vepřová kýta frankfurtská, houskový knedlík (1,7) |
stand2
|
Pečené kuřecí stehno na kari, dušená rýže, ozdoba (1,7) |
veget |
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka, ozdoba (1,3,7,10) |
fitness |
Penne s Nivou, slaninou a zakysanou smetanou (1,7) |
minutka |
Nudličky z vepř.jater s anglickou slaninou, smaž. hranolky, tat. omáčka, obloha (1,3,7,10) |
Středa, 17.02.2021
|
polévka
|
Zelná na paprice (1,7) |
stand1
|
Vepřový vrabec moravský, dušený špenát, vařený brambor (1,3,7) |
stand2
|
Vepřová pečeně, rajská omáčka, houskový knedlík (1,9) |
veget
|
Těstoviny polité kysanou smetanou s lesním ovocem (1,7) |
fitness |
Kuřecí špagety ala carbonare (vejce, šlehačka, sýr,) (1,3,7) |
minutka |
Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10) |
Čtvrtek, 18.02.2021 |
polévka
|
Uzená s kroupami (1,9) |
stand1
|
Uzené maso, česneková omáčka, houskový knedlík (1,7) |
stand2
|
Balkánský vepřový závitek (plněný zeleninou a sýrem), dušená rýže, ozdoba (1,7) |
veget |
Smaženice z hlívy ústřičné, vařený brambor, ozdoba, bezl.d. (3) |
fitness |
Penne s klobásou a balkánským sýrem (pikantní), (1,7) |
minutka |
Smažený pangacius v sezamovém kabátku, vařený brambor, citrón, obloha (1,3,4,11) |
Pátek, 19.02.2021 |
polévka
|
Bramborová s houbami (1,9) |
stand1
|
Vepřový řízek smažený, bramborový salát s majonézou (1,3,7,10) |
stand2
|
Mexický hrnec (mleté maso, fazole slanina), okurek, chléb (1) |
veget |
Barevný kuskus (s tmavou fazolí), (1) |
fitness |
Kuřecí soté, dušená rýže, obloha z hlávkového salátu a rajčete, (1,7) |
minutka |
Opeč. krkovička po provensálsku, am. brambory, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10) |
Sobota, 20.02.2021 |
polévka |
Pórková s bramborem (1,3,9) |
stand1 |
Žebírko vepřové po provensálsku, vařený brambor, ozdoba (1) |
stand2 |
Švej ču žou z kuřecího masa, dušená rýže, ozdoba |
Neděle, 21.02.2021 |
polévka |
Hovězí s těstovinou (1,9) |
stand1 |
Závitek z kuřecího masa se slaninou, dušená rýže, ozdoba (1) |
stand2 |
Rybí filé s bylinkami, vařený brambor, ozdoba (1,4,7) |
Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.
Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.