CPanel

JEER - Stravovací služby

Jidlo

 

Objednat E-mailem

 

Gastrovybaveni
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK 02.11. - 08.11.2020

02.11. - 08.11.2020

Tisk
Pondělí, 02.11.2020
polévka
 Zelná s paprikou (1,7)
stand1
 Opilé kuře (červ. víno, žampiony, švest. povidla, rozmarýn) šťouchané brambory (1)
stand2
 Vepřové kung pao (pikantní), dušená rýže, ozdoba bezl.d. (8)
veget  Zapečená zelenina s vejcem, vařený brambor, obloha z rajčat, bezl. d. (3,7)
fitness  Ďábelské kuřecí špagety sypané sýrem (1,7)
minutka  Smažený vepřový řízek, vařený brambor, obloha (1,3,7)
salát
salátek
Úterý, 03.11.2020
polévka
 Uzená s kroupami (1,9)
stand1
 Uzená krkovička, česneková omáčka, houskový knedlík (1,7)
stand2
 Vepřové placičky s květákem, koprová bramborová kaše, kapie (1,3,7)
veget  Penne se smetanovou omáčkou s Nivou (1,7)
fitness  Jemelínská kuřecí směs (zeleninová se smetanou) dušená pohanka, pórek, bezl.d. (7)
minutka  Smažená vepřová játra, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
salát
salátek
Středa, 04.11.2020
polévka
 Bramborová (1,9)
stand1
 Vepřový guláš po mexicku, houskový knedlík (1)
stand2
 Vepřová pečeně, dušený špenát, vařený brambor (1,3,7)
veget
 Lívance s meruňkovým tvarohem sypané cukrem (1,3,7)
fitness  Lepkavá kuřecí prsíčka se zázvorem (kečup, med, česnek a chilli), vařený brambor (1)
minutka  Steak z vepř. krkovičky na uz. slanině, smažené hranolky, tatar. omáčka, obloha (1,3,,7,10)
salát
salátek
Čtvrtek, 05.11.2020
polévka
 Pórková s vejcem (1,3,7)
stand1 
 Vepřový španělský ptáček, dušená rýže pórek (1,3,10)
stand2
 Kuřecí játra na víně, vařený brambor, ozdoba (1)
veget  Šafránové rizoto s líst. špenátem a žampiony, bezl. d. (7)
fitness  Bramborové halušky s Nivou a slaninou (1,3,7)
minutka  Smažený kuřecí řízek v bramboráku, vařený brambor, obloha (1,3)
salát
salátek
Pátek, 06.11.2020
polévka
 Zeleninová (1,7,9)
stand1
 Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
stand2
 Vepřová pečeně selská, dušená rýže, pórek (1)
veget  Vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)
fitness  Těstovinové mušle Al Fredo (s kuř. masem, slaninou, smetanou) (1,7)
minutka  Masová kuřecí směs s ananasem, smažené bramboráčky, obloha (1,3,7)
salát 
salátek
Sobota, 07.11.2020
polévka  Květáková (1,3,7)
stand1   Kuře po španělsku, vařený brambor , ozdoba (1)
stand2  Těstoviny po lombardsku s vepřovým masem(1,7)
Neděle, 08.11.2020
polévka  Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1  Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka ozdoba (1,3,7,10)
stand2  Kuřecí prsíčka s kari omáčkou, dušená rýže, ozdoba (1)


Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 29 Říjen 2020 18:17 )  

Objednávkový systém

Navštivte naši jídelnu

teplarny-small
Obřanská 60
Polední menu od 120,- Kč do vlastních nádob. Také Vám je na místě zabalíme a zatavíme za příplatek 10,-Kč. Přijímáme platební karty a E-stravenky.
 

Stravování pro seniory

seniori
Rozvoz poledního menu v jídlonosičích od 120,- Kč, včetně rozvozu a polévky. V jednorázových nádobách, příplatek 10.- Kč

menicka.cz

Salat

Spolupracujeme s portálem menicka.cz

Stravování o víkendu

Vikend

Zajistíme Vám stravování o víkendech a o svátcích na základě závazné objednávky. Více informací naleznete ZDE.

TOPlist