Pondělí, 13.04.2020 - Pondělí velikonoční
|
polévka
|
Pórková s vejcem
|
stand1
|
Kuře pečené, velikonoční nádivka (1,3,7) |
stand2
|
Zeleninové rizoto sypané sýrem, okurek (7,9) |
veget |
|
fitness |
|
minutka |
|
salát |
|
salátek |
|
Úterý, 14.04.2020
|
polévka
|
Uzená s kroupami (1,9) |
stand1
|
Smažený kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše, ozdoba (1,3,7) |
stand2
|
Uzená kýta, orientálská zeleninová směs, dušená rýže, pórek (1) |
veget |
Barevná zeleninová pohanka |
fitness |
Těstoviny s vepřovým masem a omáčkou z plísňového sýra a vína (1,7) |
minutka |
|
salát |
|
salátek |
|
Středa, 15.04.2020
|
polévka
|
Zeleninová (1,7,9) |
stand1
|
Kuřecí španělský ptáček, dušená rýže, ozdoba (1,3,10) |
stand2
|
Andaluzská vepřová játra (na rajčatech), vařený brambor, ozdoba (1) |
veget
|
|
fitness |
Cizrna s uzeným masem, žampiony sypané sýrem, bezl (7) |
minutka |
Pečený steak z krkovičky na chilli, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10) |
salát |
|
salátek |
|
Čtvrtek, 16.03.2020 |
polévka
|
Fazolová (1,9) |
stand1
|
Vepřová pečeně frankfurtská, houskový knedlík (1,3,7,9) |
stand2
|
Francouzské zapečené brambory se zeleninou (s uzeninou)(1,3,7) |
veget |
|
fitness |
Špagety po uhlířsku (se slaninou, smetanou a vejcem) (1,3,7) |
minutka |
Kuřecí bylinková prsíčka se slaninovou zeleninovou rýží, obloha (1) |
salát |
|
salátek |
|
Pátek, 17.04.2020 |
polévka
|
Zelná s bramborem (1,7) |
stand1
|
Moravský vrabec, dušený špenát, vařený brambor (1,3,7) |
stand2
|
Opečený salám, hrachová kaše s cibulkou, chléb, okurek (1,7) |
veget |
Guláš s hlívou ústřičnou (s bramborem), pečivo (1) |
fitness |
Smetanové rizoto s kuřecím masem, salát z červené řepy, bezl.d. (7) |
minutka |
|
salát |
|
salátek |
|
Sobota, 18.04.2020 |
polévka |
Květáková (1) |
stand1 |
Vepřové žebírko na houbách, vařený brambor, ozdoba (1) |
stand2 |
Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže, ozdoba, bezl.(7) |
Neděle, 19.04.2020 |
polévka |
Kmínová s vejcem (1,3,9) |
stand1 |
Smažený vepřový řízek, vařený brambor, ozdoba (1,3,7) |
stand2 |
Rybí filé tihani (smetana protlak), dušená rýže, ozdoba (1,4,7) |
Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.
Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.