CPanel

JEER - Stravovací služby

Jidlo

 

Objednat E-mailem

 

Gastrovybaveni
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK 06.03. - 12.03.2017

06.03. - 12.03.2017

Tisk
Pondělí, 06.03.2017
polévka
 Zelná s bramborem (1,7)
stand1
 Italské pečené kuře (s drcenými rajčaty), vařený brambor (1)
stand2
 Kung pao z vepřového masa, kurkumová rýže, ozdoba, bezl.d.(8)
veget  Vařené vejce, čočka na kyselo, okurek, chléb (1,3)
fitness  Smetanové penne s pórkem, slaninou a sýrem (1,7)
minutka  Smažený vepřový řízek na česneku, vařený brambor, obloha (1,3)
salát  Fazolový salát s rajčaty, chléb (1)
salátek  Zelný salát
Úterý, 07.03.2017
polévka
 Krupicová s vejcem (1,3,9)
stand1
 Vepřová pečeně svíčková, houskový knedlík, citrón, brusinky (1,7,9,10)
stand2
 Kuřecí prsíčka na rajčatech s tymiánem, bramborová kaše, ozdoba (1,7)
veget  Pohanka se žampiony, pórkem a cizrnou, ozdoba z hlávkového salátu, bezl.d
fitness  Hlíva ústřičná s květákem jako mozeček, vařený brambor, ozdoba ,bezl.d. (3)
minutka  Smažené rybí filé (z pangacia), bramborový salát s majonézou (1,3,4,10)
salát  Zeleninový salát s mrkví, brokolicí a sýrem, chléb (1,7)          
salátek  Kompot
Středa, 08.03.2017
polévka
 Květáková s vejcem (1,3,7)
stand1
 Myslivecký guláš z vepřového masa (s pivem), houskový knedlík (1)
stand2
 Vepřová játra na roštu, vařený brambor, tatarská omáčka, ozdoba (1,3,10)
veget
 Tvarohové koláče s posypkou (1,3,7)
fitness  Rizoto s tuňákem a kukuřicí (4)
minutka  Vepř. žebírko po lovecku (s žampiony a cibulí), smaž. hranolky, tatarská om., obl(1,3,10)
salát  Sýrový s mandlemi, chléb (1,7,8)
salátek  Rajčatový salát
Čtvrtek, 09.03.2017
polévka
 Čočková (1,9)
stand1
 Smažený karbanátek, bramborový salát s majonézou (1,3,10)
stand2
 Vepřová pečeně, fazolové lusky na smetaně, vařený brambor (1,7)
veget  Sojové kostky na kari a smetanou, vařený brambor (1,6,7)
fitness  Švýcarské špagety (se šunkou, smetanou a kečupem) (1,7)
minutka  Pečený kapr na anglické slanině, vařený brambor, obloha (1,4)
salát  Knížecí salát (z krabích tyčinek), chléb (1,4,7)
salátek  Salát z červené řepy
Pátek, 10.03.2017
polévka
 Uzená s kroupami (1,9)
stand1
 Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1)
stand2
 Uzená krkovička, hrachová kaše, okurek, chléb (1)
veget  Těstovinové mušle s nivovou omáčkou (1,7)
fitness  Kuřecí prsíčka, smetanový lístový špenát, vařený brambor
minutka  Vepřový steak na hořčici, americké brambory, česnekový dresing, obloha (1,7,10)
salát  Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, chléb (1,7)
salátek  Okurkový salát
Sobota, 11.03.2017
polévka  Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1  Smažený kuřecí řízek na česneku, vařený brambor, ozdoba (1,3,7)
stand2  Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou, okurek (3)
Neděle, 12.03.2017
polévka  Gulášová (1)
stand1  Vepřové žebírko na houbách, dušená rýže, ozdoba (1)
stand2  Těstoviny s kuřecím masem v rajčatové omáčce, sypané sýrem (1,7)


Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.

Aktualizováno ( Středa, 01 Březen 2017 16:12 )  

Objednávkový systém

Navštivte naši jídelnu

teplarny-small
Obřanská 60
Polední menu od 120,- Kč do vlastních nádob. Také Vám je na místě zabalíme a zatavíme za příplatek 10,-Kč. Přijímáme platební karty a E-stravenky.
 

Stravování pro seniory

seniori
Rozvoz poledního menu v jídlonosičích od 120,- Kč, včetně rozvozu a polévky. V jednorázových nádobách, příplatek 10.- Kč

menicka.cz

Salat

Spolupracujeme s portálem menicka.cz

Stravování o víkendu

Vikend

Zajistíme Vám stravování o víkendech a o svátcích na základě závazné objednávky. Více informací naleznete ZDE.

TOPlist