CPanel

JEER - Stravovací služby

Jidlo

 

Objednat E-mailem

 

Gastrovybaveni
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK 15.02. - 21.02.2016

15.02. - 21.02.2016

Tisk
Pondělí, 15.02.2016
polévka
 Selská polévka (1,9)
stand1
 Pečené kuře na paprice, italské těstoviny (1,7)
stand2
 Vepř. nudličky ve sladkokyselé omáčce (se zelen.,ananasem a žamp.), kari rýže, bezl
veget  Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka, kapie  (1,3,7,10)
fitness  Rybí filé po indicku (pikantní s protlakem), dušená rýže, ozdoba z hl.salátu (1,4)
minutka  Kuřecí řízek v bramborákovém těstě, vařený brambor, obloha (1,3)
salát  Šopský salát, chléb (1,7)
salátek  Rajčatový salát s cibulí
Úterý, 16.02.2016
polévka
 Fazolová (1,9)
stand1
 Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařený brambor (1)
stand2
 Gulášový maďarský kotlík s vepřovým masem, chléb, okurek (1)
veget  Kynuté povidlové knedlíky sypané strouhaným tvarohem a cukrem (1,7)
fitness  Zapečené široké nudle (těstoviny) s kuřecím masem a zeleninou, okurek (1,3)
minutka  Steak z vepř. krkovičky na česneku, smaž. hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,10)
salát  Jarní salát, chléb (1,7)
salátek  Okurkový salát
Středa, 17.02.2016
polévka
 Gulášová (1)
stand1
 Maršovský vepř. Závitek (okurky,žamp.,klobás,vejce), dušená rýže, ozdoba (1)
stand2
 Sekaná pečeně s uzeným masem a slaninou, bramborová kaše, ozdoba (1,3,7)
veget
 Vařené vejce, dušená zelenina na smetaně, vařený brambor (1,3,7)
fitness  Kuřecí prsíčka s hlívou ústřičnou ve smetanové omáčce, vařený brambor, kapie (1,7)
minutka  Vepř. medajlonky pana Dostála, smaž. bramboráčky, jogurtový dresing, obloha (1,3,7)
salát  Kuřecí salát se sýrem a ovocem, chléb (1,7)
salátek  Salát z červené řepy
Čtvrtek, 18.02.2016
polévka
 Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1
 Vepřová pečeně, dušené červené zelí s jablky, houskový knedlík (1)
stand2
 Čevabčiči s cibulí, vařený brambor, lutěnice, tatarská omáčka, ozdoba (1,3,10)
veget  Sojové boby Sč chuan, kari rýže ozdoba, bezl.d. (6)
fitness  Špagety putanesca (s tuňákem a olivami) sypané sýrem (1,4)
minutka  Smažené vepřová játra, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,10)
salát  Zeleninový salát se sýrem a kysanou smetanou, pečivo (1,7)
salátek  Salát z hláv.zelí
Pátek, 19.02.2016
polévka
 Špenátová s vejcem (1,3,7)
stand1
 Vepřová pečeně burgunská, houskový knedlík (1,7)
stand2
 Plátek z uzeného masa, bretaňské fazole, okurek, chléb (1)
veget  Bramborové šulánky s mákem a cukrem, polité máslem (1,3)
fitness  Rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem Tofu, bezl. d. (6,7)
minutka  Pečený kapr na bylinkách, smaž. hranolky, česnek. jogurtový dresing, obloha (1,4,7)
salát  Selský salát s balkánským sýrem, chléb (1,7)
salátek  Míchaný salát
Sobota, 20.02.2016
polévka  Zeleninová (1,)
stand1  Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, ozdoba (1,3,7)
stand2  Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou, okurek (3)
Neděle, 21.02.2016
polévka  Čočková (1,3)
stand1  Vepřové žebírko s Hermelínem, vařený brambor, ozdoba (1,3)
stand2  Šuang-si z kuřecího masa, kari rýže, ozdoba, bezl.


Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.

Aktualizováno ( Středa, 10 Únor 2016 17:01 )  

Objednávkový systém

Navštivte naši jídelnu

teplarny-small
Obřanská 60
Polední menu od 120,- Kč do vlastních nádob. Také Vám je na místě zabalíme a zatavíme za příplatek 10,-Kč. Přijímáme platební karty a E-stravenky.
 

Stravování pro seniory

seniori
Rozvoz poledního menu v jídlonosičích od 120,- Kč, včetně rozvozu a polévky. V jednorázových nádobách, příplatek 10.- Kč

menicka.cz

Salat

Spolupracujeme s portálem menicka.cz

Stravování o víkendu

Vikend

Zajistíme Vám stravování o víkendech a o svátcích na základě závazné objednávky. Více informací naleznete ZDE.

TOPlist