CPanel

JEER - Stravovací služby

Jidlo

 

Objednat E-mailem

 

Gastrovybaveni
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK 18.01. - 24.01.2016

18.01. - 24.01.2016

Tisk
Pondělí, 18.01.2016
polévka
 Krupicová s vejcem (1,3,9)
stand1
 Vepřový plátek, koprová omáčka, vařený brambor (1,7)
stand2
 Špagety s vepřovým masem, rajčaty a kečupem sypané sýrem (1,7)
veget  Lívance plněné ovocným tvarohem sypané cukrem (1,3,7)
fitness  Bakaňská kotleta z Krušovic (na paprice se slaninou,žamp. a kys.smet.), duš.rýže (1,7)
minutka  Kuřecí prsíčka s broskví, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
salát  Ovocný salát s granátovým jablkem, chléb (1,7)
salátek  Zelný salát
Úterý, 19.01.2016
polévka
 Zelná s uzeninou (1,7)
stand1
 Vepřová kýta frankfurtská, houskový knedlík (1,7)
stand2
 Pečené kuřecí stehno na kari, dušená rýže, ozdoba (1)
veget  Zeleninový katův šleh, vařený brambor (1)
fitness  Krémové rizoto s lososem, bezl.d. (4,7)
minutka  Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
salát  Jarní vřetýnkový zeleninový salát, chléb (1,7)
salátek  Míchaný salát
Středa, 20.01.2016
polévka
 Fazolová (1,9)
stand1
 Smažený kuřecí řízek na česneku, bramborový salát s majonézou (1,3)
stand2
 Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát z červené řepy (1,3)
veget
 Kuskus na kari s tuňákem a kukuřicí (1,4)
fitness  Závitek z krkovičky na hlívě ústřičné (plněné slaninou a cibulí), vařený brambor (1)
minutka  Kapřík na másle s křenovou krustičkou, vařený brambor, obloha (1,4,7)
salát  Šopský salát s Nivou, chléb (1,7)
salátek  Salát z červené řepy
Čtvrtek, 21.01.2016
polévka
 Hovězí s nudlemi (1,9)
stand1
 Vepřový guláš vídeňský, smažené bramboráčky (1,3)
stand2
 Vepřové žebírko orientálské, dušená rýže, ozdoba (1)
veget  Vařené vejce, dušená zelenina na smetaně, vařený brambor (1,3,7)
fitness  Špaldové  těstovinové mušličky s tofu sýrem a zeleninou (1,6)
minutka  Smaž. kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, vařený brambor, obloha, (1,3,7)
salát  Řecký salát se sýrem a olivami, chléb (1,7)
salátek  Rajčatový salát
Pátek, 22.01.2016
polévka
 Gulášová s bramborem (1)
stand1
 Vepřová pečeně, dušené zelí, houskový knedlík (1)
stand2
 Drůbeží játra dušená po myslivecku, vařený brambor (1)
veget  Ovocný táč s posypkou (1,3,7)
fitness  Penne se šunkou, fazolkami, rajčaty a smetanou (1,7)
minutka  Grilovaná krkovička marinovaná, americké brambory, tatarská omáčka obloha (1,3,10)
salát  Zeleninový salát s česnekovým jogurtem, chléb (1,7)
salátek  Okurkový salát s česnekem
Sobota, 23.01.2016
polévka  Čočková (1,9)
stand1  Katův šleh z vepřového masa, dušená rýže, ozdoba (1)
stand2  Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka, ozdoba (1,3,10)
Neděle, 24.01.2016
polévka  Hovězí nudlová (1,9)
stand1  Smažený vepřový řízek, vařený brambor, ozdoba (1,3,7)
stand2  Kuřecí Kung-pao , kari rýže, ozdoba (8)


Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 14 Leden 2016 09:11 )  

Objednávkový systém

Navštivte naši jídelnu

teplarny-small
Obřanská 60
Polední menu od 120,- Kč do vlastních nádob. Také Vám je na místě zabalíme a zatavíme za příplatek 10,-Kč. Přijímáme platební karty a E-stravenky.
 

Stravování pro seniory

seniori
Rozvoz poledního menu v jídlonosičích od 120,- Kč, včetně rozvozu a polévky. V jednorázových nádobách, příplatek 10.- Kč

menicka.cz

Salat

Spolupracujeme s portálem menicka.cz

Stravování o víkendu

Vikend

Zajistíme Vám stravování o víkendech a o svátcích na základě závazné objednávky. Více informací naleznete ZDE.

TOPlist