CPanel

JEER - Stravovací služby

Jidlo

 

Objednat E-mailem

 

Gastrovybaveni
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK 31.03. - 06.04.2025

31.03. - 06.04.2025

Tisk
Pondělí, 31.03.2025
polévka
 Špenátová s bramborem (1,3,7)
stand1
 Pečené kuře na paprice, vařené těstoviny (1,7)
stand2
 Kung-pao z vepřového masa, dušená rýže, ozdoba (1,8)
veget  Houby s vejci, vařený brambor (1,3,7)
fitness  Kuřecí plátek s těstovinovým salátem s jogurtem a zeleninou (1,7,10)
salát  Cizrnový salát se zeleninou a koriandrem, chléb (1,9,10)
minutka  Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)
Úterý, 01.04.2025
polévka
 Hrášková (1,7)
stand1  Vepřová pečeně, rajská omáčka, kynutý knedlík (1,9)
stand2 
 Zapečené brambory s uzeným masem, zeleninou a vejcem, salát z červené řepy (3,9)
veget  Květákové placičky s vejcem a Nivou, bramborová kaše (1,3,7)
fitness  Penne s kuřecím masem, rajčaty a smetanou sypané sýrem (1,3,7)
salát   Řecký salát s olivami, chléb (1,7)
minutka  Pečený kapr po staročesku, vařený brambor, obloha (1,4)
Středa, 02.04.2025
polévka
 Česneková s bramborem (3,9)
stand1  Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, (1,3,7)
stand2  Vepřová pečeně po cikánsku, dušená rýže, ozdoba (1)
veget  Jáhelník se švestkami (3,7)
fitness  Milánské špagety (vepř.mleté maso), sypané sýrem (1,7)
salát  Míchaný salát se sýrem, chléb (1,7,10)
minutka  Vepřové žebírko a la Gringos (směs šunky, banánu, zeleniny),smaž.hranolky, obloha (1,9)
Čtvrtek, 03.04.2025
polévka
 Retekle (kys. zelí, paprika, bílé a barevné fazole) (1,7,9)
stand1  Vepřový vrabec, kysané zelí, kynutý knedlík (1)
stand2
 Kuřecí prsíčka s hlívou ústřičnou, dušená rýže, pórek (1,7)
veget  Perník s citrónovou polevou (1,3,7)
fitness  Italské rizoto s kuřecím masem sypané sýrem (se šunkou), bezl.d (7)
salát  Jarní salát s ředkvičkami a jogurtem, chléb (1,7)
minutka  Smažené kuřecí stehno, bramborová kaše, obloha (1,3,7)
Pátek, 04.04.2025
polévka
 Gulášová s bramborem (1)
stand1  Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka
stand2  Vepř.játra Monte Negro (s angl.slaninou), dušená rýže, ozdoba (1)
veget  Vařené vejce, fazole na kyselo, chléb (1,3,7)
fitness  Kuřecí plátek se smetanovým listovým špenátem, těstoviny (1,7)
salát  Zeleninový salát s vejcem, chléb (1,3,7,10)
minutka  Masová kuřecí směs se zeleninou, americké brambory, tatarská omáčka (1,3,9,10)
Sobota, 05.04.2025
polévka  Květáková (1,3,7)
stand1  Roláda kuřecí, dušená rýže, ozdoba (1,3,9)
stand2  Těstoviny po švýcarsku (smetana, sýr, šunka, protlak) (1,7)
Neděle, 06.04.2025
polévka  Krupicová s vejcem (1,3,9)
stand1  Smažený vepřový řízek, vařený brambor, ozdoba (1,3,7)
stand2   Srbské rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, okurek (7)

Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 27 Březen 2025 08:16 )  

Objednávkový systém

Navštivte naši jídelnu

teplarny-small
Obřanská 60
Polední menu od 127,- Kč do vlastních nádob. Také Vám je na místě zabalíme a zatavíme za příplatek 10,-Kč. Přijímáme platební karty a E-stravenky.
 

Stravování pro seniory

seniori
Rozvoz poledního menu v jídlonosičích od 127,- Kč, včetně rozvozu a polévky. V jednorázových nádobách, příplatek 10.- Kč

menicka.cz

Salat

Spolupracujeme s portálem menicka.cz

Stravování o víkendu

Vikend

Zajistíme Vám stravování o víkendech a o svátcích na základě závazné objednávky. Více informací naleznete ZDE.

TOPlist