14.04. - 20.04.2025

Tisk
Pondělí, 14.04.2025
polévka
 Hrstková (1,9)
stand1
 Smažený mletý kuřecí řízek s Mozzarellou, bramborová kaše (1,3,7)
stand2
 Pečeně vepřová po staročesku, vařený brambor (1,7)
veget  Rizoto s rajčaty s česnekem a oreganem sypané sýrem (7)
fitness  Penne quattro formaggi (se čtyřmi druhy sýra), (1,7)
salát  Těstovinový salát s tuňákem a vejcem (1,3,4,7,10)
minutka  Vepřové žebírko gratinované, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Úterý, 15.04.2025
polévka
 Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1  Pečené kuře na kari, těstoviny (1,7)
stand2 
 Uzené maso, fazolové lusky na smetaně s koprem, vařený brambor, (1,7)
veget  Bramborové halušky s Nivou (1,3,7)
fitness  Těstoviny lombardské (s mletým masem) sypané sýrem (1,7,9)
salát   Míchaný salát s olivami, chléb (1)
minutka  Smažená sýrová jehla se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Středa, 16.04.2025
polévka
 Květáková, (1)
stand1  Smažená vepřová játra, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)
stand2  Vepřová pečeně burgundská, kynutý knedlík (1,7,9)
veget  Hanácký koláč (1,3,7)
fitness  Kuřecí prsíčka po provensálsku (s paprikou a brokolicí), dušená rýže, ozdoba bezl.d.
salát  Ovocný salát s kysanou smetanou, pečivo (1,7)
minutka  Kapr v medové krustě, vařený brambory, obloha (1,4,7)
Čtvrtek, 17.04.2025 - Zelený čtvrtek
polévka
 Pórková s vejcem (1,3,7)
stand1  Vepřová krkovička, dušené zelí, kynutý knedlík (1,7)
stand2
 Opékaná cigára, fazole na kyselo, chléb, okurek (1)
veget  Vařené vejce, špenát dušený, vařený brambor (1,3,7)
fitness  Pohanka s uzeným masem, zeleninou, sypaná sýrem, bezl. (7)
salát  Zeleninový salát se sýrem, chléb (1,7)
minutka  Vepřová kotleta s hříbkovou směsí, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Pátek, 18.04.2025 - Velký pátek – státní svátek
polévka
 Kyselice
stand1  Smažené rybí filé, vařený brambor, ozdoba (1,3,4,7)
stand2  Zeleninové rizoto sypané sýrem, okurek (7,9)
veget   
fitness   
salát
minutka
Sobota, 19.04.2025
polévka  Zeleninová (1,7,9)
stand1  Vepřová pečeně selská, dušená rýže ozdoba (1)
stand2  Těstoviny s kuřecím masem a listovým špenátem (1,7)
Neděle, 20.04.2025 - Boží hod velikonoční
polévka  Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1  Smažený kuřecí řízek, vařený brambor (1,3,7)
stand2   Sing-žen-ti z vepřového masa, dušená rýže, ozdoba

Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 Duben 2025 10:31 )