21.04. - 27.04.2025

Tisk
Pondělí, 21.04.2025 - VESELÉ VELIKONOCE
polévka
 Česneková s bramborem (3)
stand1
 Kuřecí prsíčka bylinková, dušená rýže (1,7)
stand2
 Těstoviny zapečené s uzeným masem a zeleninou (1,3,9)
veget
fitness
salát
minutka
Úterý, 22.04.2025
polévka
 Frankfurtská (1,9)
stand1  Pečené kuře, dušená zeleninová rýže, (1,9)
stand2 
 Uzená krkovička, čočka na kyselo, okurek, chléb (1)
veget  Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka, (1,3,7,10)
fitness  Pikantní kuřecí špagety s rajčaty a se sýrem (1,7)
salát   Brokolicový salát se sýrem, chléb (1,7)
minutka  Vepřové žebírko po lovecku, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Středa, 23.04.2025
polévka
 Kroupová bílá (1,7,9)
stand1  Hamburská vepřová kýta, kynutý knedlík (1,7,9,10)
stand2  Vepřový závitek plněný kysaným zelím a klobásou, dušená rýže, ozdoba (1)
veget  Vařené vejce, dušená zelenina na smetaně, vařený brambor (1,3,7,9)
fitness  Zapečené brambory s kuřecím masem, zeleninou a vejcem, okurek (3,7,9)
salát  Těstovinový salát s kuřecím masem (1,7,10)
minutka  Kuřecí řízek v bramboráku, vařený brambor, obloha (1,3,7)
Čtvrtek, 24.04.2025
polévka
 Hrášková (1,7)
stand1  Guláš vepřový pikantní s chilli a feferonkami, kynutý knedlík (1,7)
stand2
 Vepřové bitky s květákem, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)
veget  Krupicová kaše sypaná kakaem a cukrem (1,7)
fitness  Kuřecí prsíčka s hlívou, žampiony a hříbky na smetaně, těstoviny (1,7)
salát  Šopský salát, chléb (1,7)
minutka  Smažený Hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Pátek, 25.04.2025
polévka
 Fazolová (1,7,9)
stand1  Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)
stand2  Pečená krkovička, dušená kapusta se slaninou, vařený brambor (1)
veget  Štrůdl z listového těsta s jablky a rozinkami (1,3,7)
fitness  Sardské rizoto s vepř. masem, sypané sýrem, bezl.d. (7,9)
salát  Míchaný zelný salát se sýrem, chléb (1,7)
minutka  Kapr po srbsku, vařené brambory, obloha (1,4,7)
Sobota, 26.04.2025
polévka  Gulášová (1)
stand1  Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže, ozdoba (1)
stand2  Rybí filé s jarní zeleninou , vařený brambor(1,4,7)
Neděle, 27.04.2025
polévka  Krupicová s vejcem (1,3,9)
stand1  Kuřecí prsíčka čertovské, vařený brambor, ozdoba (1)
stand2   Boloňské špagety s vepř. masem sypané sýrem, okurek (1,7)

Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 17 Duben 2025 08:08 )